Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Wat betekent holistische geneeskunde voor jou?

Holistische geneeskunde

Mindfulness is een van die modewoorden die veel gebruikt worden in de gezondheidszorg omdat het goed klinkt, maar weinigen weten echt wat het betekent. Mindfulness is de gewoonte om aandacht te schenken aan wat er hier en nu gebeurt. Het is een natuurlijke manier om het leven te accepteren en te waarderen, zelfs als het niet gemakkelijk is.

We hebben allemaal het vermogen om mindful te zijn. Het is een vaardigheid die geleerd en geoefend kan worden. Een persoon kan meer mindful worden door nota te nemen van zijn gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen. Mindfulness gaat niet over het maken van een mentale checklist van wat je aan het doen bent. Het gaat erom in het moment te zijn zonder de ervaring te beoordelen.

Natuurlijke remedies.

Natuurlijke remedies zijn die behandelingsmethoden die zijn afgeleid van planten, mineralen, dieren en andere natuurlijke stoffen. Hoewel een holistische arts je zal helpen natuurlijke oplossingen te vinden, komen de beste natuurlijke remedies uit de natuur. De natuur is de beste genezer. Deze remedies zijn afkomstig van planten, dieren en andere natuurlijke stoffen. Ze zijn op geen enkele manier bewerkt of geraffineerd. Hun oorspronkelijke eigenschappen blijven behouden, waardoor ze effectiever zijn en minder kans op bijwerkingen hebben.

Natuurlijke remedies zijn niet almachtig. Ze zijn het meest effectief als ze worden gebruikt in combinatie met conventionele geneeskunde.

Emotionele genezing.

Gevoelens zijn normaal. Iedereen heeft ze, en ze maken deel uit van ons mens-zijn. Soms hebben we echter negatieve gevoelens die, als ze onbehandeld blijven, een enorme invloed kunnen hebben op ons leven, onze relaties en onze gezondheid. Er zijn vele vormen van therapie die helpen bij emotionele genezing. Psychotherapie, of praattherapie, is een van de oudste technieken voor de behandeling van geestelijke gezondheidsproblemen. Het kan vooral nuttig zijn bij problemen zoals angst en depressie. U kunt misschien in gesprekstherapie gaan met een holistische arts of therapeut.

Conclusie.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je voelt je niet goed, en je gaat naar de dokter voor een behandeling. Of je gaat online en vindt wat natuurlijke remedies die je probeert en hoopt dat ze werken. Maar het voelt niet als genoeg – je wilt echte, tastbare resultaten. Echter, niet alle natuurlijke remedies zijn gelijk geschapen. Je moet uitvinden wat voor jou het beste werkt. En dat vereist dat je experimenteert om te zien wat het beste werkt voor jouw lichaam.

En als je gevonden hebt wat het beste voor je werkt, wordt dat je medicijn. Dit is jouw holistisch medicijn. Je bent meer dan je ziekte. En jij bent aan het genezen.