Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Hoe u uw ruggengraat kunt strekken?

Free Man In Wit Overhemd Met Pak Jasje Stock Photo

ga liggen, doe deze beweging

Kijk omhoog, til je hoofd op en til je voeten op. Ga nu liggen, doe de beweging. Als je het goed doet, voel je je ruggengraat omhoog komen, als je je knieën op deze manier optilt, voel je je ruggengraat naar buiten glijden langs de achterkant van je lichaam.

buig naar voren

Buig naar voren, til je borst van de vloer en houd vast. Als u zich normaal gesproken moet strekken als u ‘s ochtends opstaat, moet u dat vandaag doen. Als u ‘s morgens bij het opstaan ​​pijn voelt in uw ruggengraat, doe dat dan niet.

Schouder

De meesten van ons hebben schouders die te rond zijn. Dit betekent dat onze botten te dicht bij elkaar staan. Dit verhoogt het risico op verkorting van de botten in de schouder. Naarmate u ouder wordt, moet u op uw schoudergewricht letten, omdat dit het punt is waarop een groot deel van uw lengte wordt bepaald.

Een schouderoperatie is niet zo ernstig als u denkt. Er is een zeer hoog slagingspercentage – tussen 90 en 98 procent – voor deze kleine procedures.

Kalf

Er is veel stress op de ruggen van herkauwers als we zware voorwerpen dragen. Het gewicht van de voorwerpen kan chronische rekking van de rug veroorzaken. Veel van deze stress wordt verlicht met de traditionele hangende sokken. Houd er rekening mee dat naarmate u sterker wordt, u het veel verguisde vlees in uw bekkengebied opzij moet zetten en meer aandacht moet besteden aan het strekken van de voorkant van uw buik.

Wanneer je voor het eerst begint met ophangen, kun je niet lang ophangen. Je lichaam compenseert dit door veel samen te trekken op de buikwand. Maar naarmate je vordert, zul je merken dat je je adem voor een langere periode kunt inhouden. Tussen de 20 en 30 seconden is genoeg om onder de knie te krijgen.

Rug

De meeste Look Mates of Women zijn geobsedeerd door met hun rug naar meubels of foto’s te gaan, of zelfs op de bank te liggen. Maar zelfs met deze zittende levensstijl is het nog steeds belangrijk om te rekken. De reden hierachter is dat u een gezonde wervelkolom moet behouden.

Uw wervelkolom is het best uitgelijnd wanneer deze zich in een brede curve zonder scherpe hoek bevindt. Een curve toevoegen door veel druk uit te oefenen op uw onderrug kan problemen veroorzaken, zoals pijn of ischias.

De beste manier om te beginnen is door op de grond te gaan zitten met je voeten plat op de grond, je knieën gebogen en je heupen naar je borst gericht. U kunt ook op uw rug liggen met uw voeten plat op de grond, de knieën gebogen en uw heupen naar uw borst gericht. Dit stelt je in staat om je lichaam te Newspause en voorzichtig naar achteren te buigen, en bulk toe te voegen aan je romp.

Als je eenmaal hebt geleerd dit voorzichtig te doen, kun je beginnen met het proberen van meer gevaarlijke prestaties, zoals duiken, ophangen en jezelf uit bed tillen. Nadat je genoeg hebt geoefend, zou je de rechtbank kunnen bezoeken.

Aangezien er talloze manieren zijn waarop u kunt rekken zonder toevlucht te nemen tot medicijnen of operaties, kunt u het beste beginnen met dit soort activiteiten, omdat ze veel effectiever zijn in het bewerkstelligen van veranderingen in uw lichaamsbouw.

Ze zijn ook relatief goedkoop. Als je geen therapeut kunt betalen, overweeg dan om lessen als Alexandertechniek, reflexologie of yoga te volgen. lessen waarbij ritmisch, samentrekken en ontspannen van het lichaam wordt gebruikt om de flexibiliteit en de bloedsomloop te vergroten.

Aan het eind van de dag kunt u fris, ontspannen en flexibel wakker worden. En niet te moe om te rijden! Dat is de manier van je lichaam om je te bedanken voor het slapen volgens zijn strikte schema.