Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

hoofdpijn

Mens, Oud, Senior, Lijden, Wanhoop

Wat u moet weten over de ziekte van LymeDit betekent dat u bij een mogelijke ziekte van Lyme ten minste 3 maanden naar de dokter moet gaan. Verdere symptomen waar u op moet letten zijn mogelijk koorts, hoofdpijn, loopneus, verdriet, pijn, jeukende huid, diarree, hoofdpijn, vermoeidheid, spierpijnen, voorzichtig zweten, verlies van eetlust, pijn, hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid, gevoeligheid voor fel licht, rusteloosheid, lichte koorts, rillingen, verstopte neus, geur van schimmels en sigarettenrook.

Mogelijke symptomen zijn: hoofdpijn, aangezichtspijn, misselijkheid, braken, nervositeit, duizeligheid, rusteloosheid, as, brandende pijn, incidentele pijnscheuten die kunnen optreden.

Bij een vermoeden van de ziekte van Lyme kan een arts een schraapsel van de bovenkant van de teek nemen en dat onder een microscoop bekijken. Als ze miltcellen zien, weten ze dat het dier besmet was, en dat de teek waarschijnlijk de ziekte van Lyme had.

Er zijn geneesmiddelen die gemaakt zijn om teken te doden. Teken die vernietigd moeten worden, moeten volledig uitgeroeid zijn, en als dat niet het geval is, is het belangrijk dat u insecticide zeep gebruikt wanneer u het huis schoonmaakt, en uit de buurt blijft van stilstaand water waar teken kunnen staan en blootgesteld kunnen worden aan andere teken die de ziekte van Lyme kunnen dragen. Als een gezinslid de ziekte van Lyme heeft, moet hij of zij actief worden behandeld, zodat de verspreiding ervan niet tegelijkertijd plaatsvindt.

Wat er moet gebeuren als iemand de ziekte van Lyme heeft, is dat alle gezinsleden moeten worden behandeld en zich aan het plan moeten houden, zelfs als ze geen last lijken te hebben van de symptomen. Op die manier wordt voorkomen dat de teek zich verspreidt naar andere gezinsleden, en wordt hetzelfde gedaan voor huisdieren die ook ziek kunnen zijn. Hoewel het een paar weken kan duren voordat de medicijnen werken, moet u het besmette gebied isoleren zodat er geen teken kunnen overleven, en ook alle gezinsleden behandelen.

Zorg ervoor dat u lange kleren en wijde t-shirts draagt als u gebieden betreedt waarvan bekend is dat er teken voorkomen. Als u een nieuw gebied bezoekt, is het belangrijk dat u kleding draagt waarvan u weet dat er geen teken in kunnen voorkomen. Als u weet waar het tekengevaarlijke gebied is, zorg er dan voor dat u uw auto afplakt voordat u het gebied binnengaat. Als u dat niet doet of u vergeet uw auto te filmen, kunt u thuiskomen met een teek of een rund die aan uw huid vastzit.

Begin ongeveer een uur nadat u gebeten bent te jeuken op de plaats van de beet. Brandende jeuk kan een aanwijzing zijn voor het begin van een infectie met de ziekte van Lyme. Houd het gebied afgedekt en uit de buurt van andere mensen. Was het gebied met water en zeep. Schrob het gebied voorzichtig totdat de tekenbeten perzikachtig worden. Het kan nodig zijn om de volgende dag of twee dagen nog eens grondig te schrobben. Leven met een handicap Tilburg

Als je huiduitslag krijgt, gebruik dan calamine lotion. Dit zal helpen om de uitslag te verdrijven en de jeuk weg te nemen. Ringworm komt pas na een tijdje na de uitslag en het kan 4 weken duren voordat het weggaat. Als je jeuk begint te krijgen, kun je een Scope, of Permanent schouderzalf gebruiken. Tijdelijk, als je thuis bent en ver van je werk, is prima. U kunt niet verwachten dat u altijd pestpatiƫnt zult zijn, maar door de bovenstaande stappen te volgen vermindert u de kans dat u het wordt.