Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Hoe geef ik advies over pijnbestrijding?

Hoe geef ik pijnmanagementadviezen en stimuleer ik herstel?

De belangrijkste pijnbeheersingsadviseurs waar u naar moet zoeken, zijn degenen die gespecialiseerd zijn in het helpen verlichten van de pijn. Zoek naar een gekwalificeerde arts, tandarts en verpleegster met een lang gevestigde reputatie die hen resultaten en goedkeuring heeft gegeven in dit heetst van de strijd.

Vervolgens heb je de enorme hoeveelheid specialisten en pijnbestrijdingsdeskundigen opgesplitst in 2 hoofdgroepen. Ten eerste zijn er mensen die gespecialiseerd zijn in herstellende oefeningen. Ze zijn goed opgeleid in modaliteiten zoals massage, lichaamsbeweging, farmacologie, voeding, enz. Dit type specialist kan een grote hulp zijn voor mensen met een beenletsel. Een voetganger die gewond raakt door iemand in een bus, wil bijvoorbeeld oefeningen om de oorzaak van de pijn in het been weg te schudden. Voor degenen die gewond zijn geraakt aan het bovenlichaam, wordt echter een specialist ter plaatse geroepen met remedie. Hier komt een specialist om de hoek kijken.

De andere groep zijn de L-chirurgen. Hij heeft meer "JOB" dan technische expertise op het gebied van restauratieve ingrepen. Ze zijn manusje van alles. Ze zijn een multitasker. Ze zijn gespecialiseerd in heupprothese, schouderprothese, duurzame spullen, enz.

Een volledige heupvervangende operatie gaat bijvoorbeeld gepaard met leeftijds- en ouderdomsproblemen. Daarom heb je een specialist die je heupen in hun oorspronkelijke staat kan herstellen. U heeft een andere specialist die de operatie kan uitvoeren zonder uw normale zenuwstelsel te omzeilen. Ten slotte heeft u een erkende chirurg die een reparatie kan uitvoeren om uw benen te verstevigen zodat u weer kunt lopen.

Deze specialisten zijn er in twee maten:

1. Pijnbestrijding. U wilt een specialist die de oefeningen kan aanpassen, elk onderdeel van zijn of haar instrument dat wordt gebruikt, hun zorgen in deze speciale gevallen en eventuele kosten die verband houden met de kosten.

2. Pijnfysiotherapeut. Zij zijn specialisten in de operatie. Ze hebben al een goede verstandhouding met de patiënt door het meest ernstige pijnprobleem te identificeren en hem of haar te helpen om daadwerkelijk te genezen.

Houd alles klantgericht en u krijgt een geweldige service op maat. Dat omvat een verwijzingsbeleid voor personen die triaging voor u hebben wanneer u nog niet open bent voor zaken. Dit is iets dat voldoet aan alle triagenormen voor faciliteiten die ze ontvangen van een triagebureau naar een triagelab voor de gemeenschap naar een nationaal triagelab.

En uw personeel zal weer net zo genieten van wandelen als uw klanten.