Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Hoe een huis te huren?

Praat altijd met twee of meer interieurontwerpers voordat ze hun keuze voor een huis maken

Bepaal eerst de kleuren

Heeft u een mooi bod op een woning dan gaat de interieurarchitect naar de volgende fase. Kleuren zijn altijd het eerste waar interieurontwerpers aan denken.

Sommige van mijn klanten vertellen me dat ze het huidige kleurenpalet van de ontwerper voor hun huis vragen en dat de ontwerper dan een ontwerpkleur zal kiezen. Dit lijkt misschien een goed idee omdat ze dan een consistent ontwerp hebben met hun tapijten en meubels, maar integendeel, zoals je misschien weet, resulteert het in een interieur dat te licht en hard is. Een ander nadeel is dat het meer tijd en energie kan kosten om het in elkaar te zetten, de kosten van de meeste ontwerpen zullen hoger zijn.

Realiseer je dat het niet nodig is om voorgemonteerde meubels te kopen en uiteindelijk veel meer uit te geven

Trappen zijn de grootste boosdoener. Hoe groter een huis, hoe hoger de kosten van trappen. De meeste huizen hebben maar twee of drie trappen en een keuken, meestal in een huis met één of drie slaapkamers – daarom moeten het vier trappen zijn.

Onthoud: hoe groter de werkelijke afmetingen van uw huis, hoe duurder het zal zijn.

Als uw huis op het punt staat te worden gebouwd, breng dan wat tijd door met een ontwerpprofessional en doe uw onderzoek.

Wees zeer selectief met notities over tekorttevredenheid in het bouwonderzoek en de bouwdocumentatie

Zelffinanciering omvat toegang tot bouwers, architectenvergoeding, financieringsprincipe door een stuk land te kopen en gemiddeld 68% hogere bouwkosten dan standaardleningen. Een hypotheek met een eigenwoningforfait bovenop het hypotheeksaldo is daarom de beste optie.

Zijn uw onroerendgoedbelasting ingewikkeld, verwarrend of duur?

Ga er nooit vanuit dat het een Amerikaans probleem is. New England heeft nu een hogere belastingdruk van 1,7% tot 3,9%, maar in veel gevallen staan ​​de kosten van uw hypotheek los van de onroerendgoedbelasting. Meer mensen zijn de afgelopen jaren uit Massachusetts, Connecticut, New York en New Jersey verhuisd naar staten met een lagere belastingdruk, dus de kosten van uw huis zullen net zo waarschijnlijk veranderen. Hier is een voorbeeld van een onafhankelijke hypotheekmakelaar.

In Massachusetts zijn in 2004 meer dan 79.000 huisvestingsvergunningen goedgekeurd, maar eind mei werd ontdekt dat slechts 5% gezinnen had en dat de arbeidsparticipatie van open huizen op de markt daalde. Publiciteit 'effectief' eind mei … Lokale ontwikkelaars hebben mannen Terwijl terugbetalingen voor dergelijke huishoudens lokaal zijn afgehandeld op kosten van de verhuurders van klanten als gevolg van distributiekosten – en lokalisatie is niet de sleutel tot de voltooiing van uw hypotheek. Na de uitvoering van de belastingaanslag worden de maandlasten van uw maandelijks opeisbare hypotheek verlaagd.

Uw hypotheekverstrekker maakt zich geen zorgen over dergelijke secundaire informatie. Een betere strategie zou zijn om contact op te nemen met uw geldschieter om te controleren of de hypotheekopdracht vandaag wordt geboekt.

Negatieve advertentie

Structuren zoals hypotheken worden nu vaak via mond-tot-mondreclame verkocht of via internet gecommuniceerd. Mogelijk krijgt u een optie 'Besparen als we ons op uw naam aanmelden' aangeboden, die meestal gepaard gaat met een marketingvergoeding, en ontvangt u vervolgens een telefoontje waarop u niet kunt vertrouwen om uw legitieme problemen met het proces op te lossen.

Professionaliteit

Beslissing over een onroerend goed is geen vrije beslissing, designprofessionals worden tijdens de bouw niet onderworpen aan onprofessionele retailers. Hoe u deze kennis in de praktijk brengt, is een goede manier om ervoor te zorgen dat u uw consult goed doet, een geloofwaardig ontwerp krijgt en alles ontvangt wat schriftelijk is overeengekomen.

Een ontwerpprofessional inhuren is eenvoudig. Zorg ervoor dat u een gelicentieerd interieurontwerper voor uw huis interviewt en kiest, niet alleen een marketeer of een architect. Bezoek http://www. bezocht passionam. stel of een interieurprofessional uit om uw behoeften persoonlijk te bespreken en laat het onderhandelen over aan degenen die uw huis plannen.

Zorg ervoor dat de ontwerpers die bij u naar uw huisplan informeren, u niet de waarheid vertellen.