Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Coaching

een jongens voetbalteam kijken tactiek op een tablet met hun mannelijke coach tijdens een wedstrijd - coach stockfoto's en -beelden

Ik coach creatieve mensen uit alle lagen van de bevolking, met een scala aan verschillende en ongebruikelijke vaardigheden. Je zult versteld staan ​​van wat er gebeurt. U zult dingen leren waarvan u niet wist dat ze bestonden en hoe dit u kan helpen in uw werk en vrije tijd, de interactie met het gezin kan verbeteren en productiever en gelukkiger kan zijn. Ik geloof dat je niet eens een specialist op creatief gebied hoeft te zijn om hiervan te profiteren, maar het ontdekken van je natuurlijke vaardigheden opent de toekomst voor je. Jij bent de wortel van je dromen en door je creativiteit te ontdekken, creëer je betekenis en vervulling.

Ben jij een creatief persoon, met een waslijst aan creatieve projecten die nooit tot een goed einde zijn gebracht? Misschien ben je creatief, maar op een andere manier opgeleid; voel je je een beetje beschaamd om je creativiteit openlijk te tonen, waardoor je heimelijk blijft spartelen en uitstelt om door te gaan met de projecten waarvan je echt wilt dat ze werkelijkheid worden… Leer meer over jezelf en kies ervoor om je natuurlijke sterke punten te gebruiken om de doelen te bereiken u wilt; of het nu persoonlijke trots is om te weten dat je je passie hebt gevolgd en je doelen hebt bereikt, je kinderen ziet genieten, trots bent op het leven in een deel van het land dat mooi en productief is, beter communiceert in je familie, ouder wordt of kinderen. Wat je ook wilt, het zal gebeuren als je je passie volgt, je kerntalent ontdekt, ontwikkelt, voeg er ware creativiteit aan toe en gebruik het hartstochtelijk gedurende je hele leven. Zet jezelf op de weg; dit is waar je beste werken en grootste prestaties zullen plaatsvinden – in je gelukkige vrije tijd. Ontdek je creatieve talenten en je zult het leven creëren dat je wilt leven – het leven van dromen.

Ben je een creatieve professional en uitstekend in wat je doet, maar gefrustreerd door de onevenwichtigheid van het werk waarvoor je meestal wordt beloond? Vind jezelf in een verantwoordelijkheid die veel voldoening geeft, maar er zijn altijd gaten in de dagen dat je het gevoel hebt dat je meer hebt bereikt dan je verdient en het gemakkelijk is om in een schijnbare sleur te vervallen. Soms is het creatieve werk waar je het meest van geniet ook het werk dat je alleen moet doen, de kinderen naar buiten krijgen, de vrienden vol roddels, tijd thuis doorbrengen met je familie. Dit gaat over het besef dat als je bereid bent om het te proberen, je zowel ondersteund als opgetild zult worden door andere creatieve mensen die je echt snappen.

Een creatieve professional die weet dat als ze haar creativiteit gebruikt, haar hele leven zal verbeteren, een sprankje inspiratie heeft, een uurtje voor zichzelf neemt, het creativiteitsproces toepast als een manier van leven, zich gehoord en energiek voelt door de positieve feedback, op zijn beurt wordt gerespecteerd en gewaardeerd door andere mensen, zal een inspiratie zijn voor haar leeftijdsgenoten, voor anderen, voor haar intieme leven, haar toekomst op de lange termijn en dan gaat het maar door. Het gebruik van creativiteit is een voortdurende relatie om aan te gaan; innovatief zijn in je benadering van het leven en het beste uit je dromen halen, geeft je een positieve kijk op het leven.

Heb je altijd al een creatieve professional willen zijn die trots is op een verzameling werken die haar natuurlijke talent demonstreren – een verzameling beeldende kunst, een groot kunstenaarsportfolio, ografie, grote ingelijste kunstwerken, muzikale vaardigheden, zelfbewustzijn, holistische gezondheid en persoonlijke groei? Denk je dat de juiste weg vooruit is om de enkelvoudige verkenning en interesse op het creatieve pad te houden, met weinig aandacht voor andere gebieden van je leven? Waarom zou je je tijd en energie verspillen aan het uitzoeken waar je natuurlijke talent ligt, als je dit hebt, en er zijn zoveel anderen die het kunnen delen? Ontdek het, want de wereld heeft creatieve mensen nodig die trots zijn op hun werk, de waarde die ze aan kunst hechten, ze willen niet gedwongen worden tot enig soort werk dat barst van de creativiteit, maar ze hebben hun kunst ontwikkeld en zijn er trots op .

Als creatieve professional in De Creatieve Stad van Morgen zullen je bewezen sterke punten een inspiratie zijn voor je collega's, want de creativiteit die je toont en de bijdrage die je levert aan onze wereld zullen mensen inspireren om trots op te zijn.