Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

11 feiten die u moet weten over uw claim voor persoonlijk letsel

Krukken, Trauma, Breuk, Benen, Letsel

De manier waarop we ervoor kiezen om ons leven te leiden, is echt de sleutel die onze kwaliteit van leven bepaalt. Meer dan waarschijnlijk zullen de meesten van ons het erover eens zijn dat we een bepaald leven leiden, ergens op het continuüm van het leven. Als je onlangs hebt gekozen, heb je een strafbaar feit gepleegd. Als je niet recent genoeg hebt gekozen, kan het zijn dat je op de een of andere manier te maken krijgt met een verkeersboete. Als u onrecht is aangedaan door een politieagent, kunt u overwegen juridische stappen te ondernemen. Als uw auto is beschadigd door de nalatigheid van een politieagent, kunt u mogelijk een schadevergoeding van de afdeling vorderen.

Maar wat als je pech hebt in een verkeerssituatie? Wat als uw ongeval de schuld van iemand anders was? Kunt u alsnog een claim indienen bij de vervoerder? Het antwoord is absoluut.

Als u de pech heeft persoonlijk letsel te hebben opgelopen door de nalatigheid van iemand anders, heeft u mogelijk recht op een vordering tot schadevergoeding. De referenties van politieagenten en een feitenblad kunnen een enorme beslissende factor zijn bij het kiezen van wie u inhuurt om een ​​ongevalsrapport op te stellen. Dit is de reden waarom u moet bevestigen dat de door u gekozen politieagent over de juiste referenties beschikt om een ​​ongevalsaangifte te doen.

Om u te helpen bij de voorbereiding van uw letselschadeclaim, volgt hier een lijst met 11 feiten die u moet weten.

• Wie moet een rapport schrijven? Als iedereen zijn naam ondertekent, is dit waarschijnlijk een onveilige praktijk. Het is essentieel dat u deze verantwoordelijkheid serieus neemt. Hoe meer iemand zijn naam ondertekent, hoe groter de kans dat het een aanzienlijk minder stressvolle gebeurtenis is.

• Waar is het ongeval? Het heeft weinig zin om de details van een ongeval op een stuk papier vast te leggen. In plaats daarvan moet je de hele gebeurtenis op een stuk papier schrijven. Nadat u uw gegevens hebt verzameld, moet u deze invoeren in een online ongevalsrapport. Zorg ervoor dat wanneer u dit doet, u een nauwkeurig nauwkeurige lijst van datums, beschrijvingen, contacten geeft. Het is niet ongebruikelijk dat online ongevallenrapporten de verkeerde datum of beschrijving van een incident vermelden. Zorg er daarom voor dat u uw datum en beschrijving dubbel controleert.

• Wat moet ik in het rapport opnemen? U kunt verwachten dat u wordt gevraagd om enkele hoofdfeiten over het ongeval te geven. Het belangrijkste om te onthouden is het tijdstip en de locatie van het incident. Het gebied is belangrijk, want afhankelijk van waar het incident zich heeft voorgedaan, kan dit van invloed zijn op uw verzekering.

• Wat moet ik in het rapport opnemen? Omvatv een samenvatting van de belangrijkste omstandigheden van het ongeval. Wat deed je voor de val? Hoe was je kleding? Wat was de omgeving? Er is ook een wettelijke vereiste voor het verstrekken van een anornsite voor u om een ​​taxi te markeren.

• Wat kan de klant verwachten? Uw melding is uw verantwoordelijkheid. Je moet het boeken en afleveren bij het gerechtsgebouw. Als de claim $ 30.000 of meer is, zal de rechtbank een heleboel informatie eisen. Dit omvat een medische; afzetting; artsen rapporten; politierapporten; ballistisch bewijs, foto's; en een gezondheidsrapport.

• Kan ik mijn verklaring doorstrepen om deadlines te halen? U kunt informatie niet doorstrepen alleen omdat uw depositie langer duurt dan een bepaald tijdsbestek. U moet al het papierwerk voltooien op de datums die u hebt opgegeven.

Uw rapport is een juridisch document en is onderworpen aan de rechtbank adral. U kunt een rapport dat niet door de rechtbank is ontvangen, niet overleggen.